• Black Instagram Icon

broker.com.mk © 2018 - 2019 | Сите права задржани.

Информативен блог за финансии

 

ЗА МЕНЕ

Јас сум Роберт Османовиќ основач на информативниот блог broker.com.mk

Имам повеќе годишно искуство во продажба, маркетинг, осигурување и раководење со лични финнасии. Со години им служам на оние  кои имаат потреба од совет за начинот на раководење со личните финансии се со цел обезбедување на сигурна финансиска иднина. Овој блог го започнав да пишувам совети  и препораки како и понекогаш да го истакнам моето гледиште за светот во кој живееме. Сите информации кои ќе ги прочитате на мојот блог се бесплатни.

За секаква дополнителна соработка или средба стојам на располагање.

 

КОНТАКТ

077/708-198

Conference